By continuing use this site, you agree to the Terms & Conditions and our use of cookies.
LS Models SNCB / NMBS 2149 - Blauw/Geel, EP: VILS Models SNCB / NMBS 2149 - Blauw/Geel, EP: VI
 • Nieuw product
  € 284,85Prijs
  LS Models SNCB / NMBS 2114 - Blauw/Geel, airco, UIC - EP: VILS Models SNCB / NMBS 2114 - Blauw/Geel, airco, UIC - EP: VI
  • Nieuw product
   € 284,85Prijs
   LS Models SNCB / NMBS 1209 - Blauw/Geel, EP: VILS Models SNCB / NMBS 1209 - Blauw/Geel, EP: VI
   • Nieuw product
    € 284,85Prijs
    LS Models SNCB / NMBS 1211 - Blauw/Geel,UIC - EP: VILS Models SNCB / NMBS 1211 - Blauw/Geel,UIC - EP: VI
    • Nieuw product
     € 284,85Prijs
     LS Models SNCB / NMBS 1182 - Geel/Rood, airco, UIC - EP: VILS Models SNCB / NMBS 1182 - Geel/Rood, airco, UIC - EP: VI
     • Nieuw product
      € 284,85Prijs
      LS Models SNCB / NMBS 1186 - Geel/Rood - EP: VILS Models SNCB / NMBS 1186 - Geel/Rood - EP: VI
      • Nieuw product
       € 284,85Prijs
       SIKU 6797 New Holland T7.315 met frontlader en besturing via de appSIKU 6797 New Holland T7.315 met frontlader en besturing via de app
       • Nieuw product
        € 149,95Prijs
        New Holland T7.315 met frontlader en module voor afstandsbedieningNew Holland T7.315 met frontlader en module voor afstandsbediening
        • Nieuw product
         € 199,95Prijs
         Ferrari GT 2+2 I SERIES 1960 - CHASSIS S/N 2169 Limited Edition 63 pcs
         • Nieuw product
          € 429,48Prijs
          Ferrari SF21 SCUDERIA FERRARI NR55 CARLOS SAINZ 2021 W/ RED SOFT TYRES
          • Nieuw product
           € 254,02Prijs

           Bedenktijd / herroepingsrecht

           Het herroepingsrecht, de wet kopen op afstand, de zichttermijn, de afkoelingsperiode. Het zijn allemaal benamingen voor hetzelfde. Namelijk het recht van de klant om te mogen retourneren bij een internet aankoop.

            

           Tweemaal 14 dagen

           Een klant heeft wettelijk het recht om een product binnen 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden aan te melden voor retour. Na deze periode heeft de klant nogmaals 14 dagen om het product daadwerkelijk retour te sturen. Maximaal ben je het product dan dus 28 dagen kwijt. De klant hoeft het product dan niet in de verpakking te laten zitten, maar mag het er ook uithalen om het te bekijken. Je moet je klanten op deze rechten wijzen, doe je dit niet, dan wordt de afkoelingsperiode verlengd naar 12 maanden. Dit zijn allemaal wettelijk bepalingen waar je aan moet voldoen als winkelier.

            

           retour

           Informeren

           Je moet jouw klanten wijzen op dit recht tot herroeping. Alleen in de algemene voorwaarden is niet voldoende. We raden je daarom ook aan om de volgende tekst te kopiëren en te plakken op een informatiepagina rondom bedenktijd.

           U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@miniatuurcenter.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

           Is deze standaardtekst niet bruikbaar, bijvoorbeeld omdat op de door jouw verkochte producten geen herroepingsrecht van toepassing is? Bekijk dan ook de pagina met meer voorbeeldteksten herroepingsrecht.

            

           Geld terug inclusief verzendkosten

           Je bent verplicht het orderbedrag (inclusief eventuele verzendkosten) te terug te betalen. Dit moet binnen 14 dagen na aanmelding van retour, maar je mag daarbij wel wachten tot het product daadwerkelijk retour is. Je moet hierbij dezelfde methode gebruiken als gebruikt is voor betaling, in overleg mag je wel een andere terugbetaalmethode gebruiken. Lees hier alles over het terugbetalen na retour.

            

           Uitzonderingen

           Een aantal producten mogen uitgezonderd worden van retour, deze uitzonderingen zijn echter wettelijk vastgeld. Het gaat dan bijvoorbeeld om maatwerk of houdbare producten. Je mag echter niet zomaar andere producten uitzonderen van retour zoals aanbiedingen of speciaal voor de klant bestelde producten. Deze producten mogen wettelijk gezien gewoon retour. Lees meer over uitzonderingen op de bedenktijd.