By continuing use this site, you agree to the Terms & Conditions and our use of cookies.
LS Models SNCB / NMBS 2149 - Blauw/Geel, EP: VILS Models SNCB / NMBS 2149 - Blauw/Geel, EP: VI
 • Nieuw product
  € 284,85Prijs
  LS Models SNCB / NMBS 2114 - Blauw/Geel, airco, UIC - EP: VILS Models SNCB / NMBS 2114 - Blauw/Geel, airco, UIC - EP: VI
  • Nieuw product
   € 284,85Prijs
   LS Models SNCB / NMBS 1209 - Blauw/Geel, EP: VILS Models SNCB / NMBS 1209 - Blauw/Geel, EP: VI
   • Nieuw product
    € 284,85Prijs
    LS Models SNCB / NMBS 1211 - Blauw/Geel,UIC - EP: VILS Models SNCB / NMBS 1211 - Blauw/Geel,UIC - EP: VI
    • Nieuw product
     € 284,85Prijs
     LS Models SNCB / NMBS 1182 - Geel/Rood, airco, UIC - EP: VILS Models SNCB / NMBS 1182 - Geel/Rood, airco, UIC - EP: VI
     • Nieuw product
      € 284,85Prijs
      LS Models SNCB / NMBS 1186 - Geel/Rood - EP: VILS Models SNCB / NMBS 1186 - Geel/Rood - EP: VI
      • Nieuw product
       € 284,85Prijs
       SIKU 6797 New Holland T7.315 met frontlader en besturing via de appSIKU 6797 New Holland T7.315 met frontlader en besturing via de app
       • Nieuw product
        € 149,95Prijs
        New Holland T7.315 met frontlader en module voor afstandsbedieningNew Holland T7.315 met frontlader en module voor afstandsbediening
        • Nieuw product
         € 199,95Prijs
         Ferrari GT 2+2 I SERIES 1960 - CHASSIS S/N 2169 Limited Edition 63 pcs
         • Nieuw product
          € 429,48Prijs
          Ferrari SF21 SCUDERIA FERRARI NR55 CARLOS SAINZ 2021 W/ RED SOFT TYRES
          • Nieuw product
           € 254,02Prijs

           Retourneren

           Bedenktijd/retour

           Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

           U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@miniatuurcenter.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

           Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

           Er zijn enkel product groepen die niet geretourneerd mogen worden en dat zijn o.a. alle producten van de merk B.B.R. Models, deze worden speciaal op naam voor u besteld. Ook artikelen die u speciaal laat maken kunnen ook niet geretourneerd worden, dan moet u denken aan decals of speciale verlichtings opdrachten

           Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

           Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

            

           Pagina: Levertijd & verzendkosten

           Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór [TIJDSTIP] worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

           De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

           €4,95 voor bestellingen die door de brievenbus passen
           € 7,95 voor bestellingen onder de € 75,-
           Gratis voor bestellingen vanaf € 125,-

           Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL of DPD. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

            

           Contact

           Wij doen ons uiterste best voor u als klant. Daar hoort bij dat u ons eenvoudig kunt contacteren. Mocht u vragen hebben over het een of ander dan kunt u ons bereiken middels de volgende gegevens:

           MiniatuurCenter.nl
           Tel:06-24437724

           Mail: info@miniatuurcenter.nl
           De handelsnaam van ons bedrijf is: MiniatuurCenter, valt onder WOKO Handel en Service
           Onze domeinnaam is www.miniatuurcenter.nl
           Ons vestigingsadres:
           Bosbes 10
           9408LM ASSEN
           KVK: 71032800
           BTW: NL858553831B01

            

           Pagina: Garantie & Klachten

           Garantie

           Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Op grond van het Europese recht zijn wij aansprakelijk voor elk gebrek van overeenstemming dat binnen een termijn van twee jaar na de levering van de goederen aan het licht komt. U kunt aanvullende rechten hebben op grond van het Nederlandse recht.
           Wanneer u een gebrek aan het product ontdekt of zou horen te ontdekken dient u binnen een redelijke termijn contact op te nemen met ons. Een redelijke termijn is in ieder geval twee maanden. Onder omstandigheden kan een termijn van langer dan twee maanden ook acceptabel zijn.
           Indien u tijdig contact met ons opneemt zullen wij zorgen voor een kosteloze reparatie of voor vervanging.

            

           Klachten

           Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@miniatuurcenter.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

            

           Pagina: Betaalmethodes

           U kunt uw bestelling op verschillende manier betalen. Momenteel bieden we de volgende betaalmethodes aan:
           – Ideal
           – Overboeking