By continuing use this site, you agree to the Terms & Conditions and our use of cookies.
LS Models SNCB / NMBS 2149 - Blauw/Geel, EP: VILS Models SNCB / NMBS 2149 - Blauw/Geel, EP: VI
  • Nieuw product
    € 284,85Prijs
    LS Models SNCB / NMBS 2114 - Blauw/Geel, airco, UIC - EP: VILS Models SNCB / NMBS 2114 - Blauw/Geel, airco, UIC - EP: VI
    • Nieuw product
      € 284,85Prijs
      LS Models SNCB / NMBS 1209 - Blauw/Geel, EP: VILS Models SNCB / NMBS 1209 - Blauw/Geel, EP: VI
      • Nieuw product
        € 284,85Prijs
        LS Models SNCB / NMBS 1211 - Blauw/Geel,UIC - EP: VILS Models SNCB / NMBS 1211 - Blauw/Geel,UIC - EP: VI
        • Nieuw product
          € 284,85Prijs
          LS Models SNCB / NMBS 1182 - Geel/Rood, airco, UIC - EP: VILS Models SNCB / NMBS 1182 - Geel/Rood, airco, UIC - EP: VI
          • Nieuw product
            € 284,85Prijs
            LS Models SNCB / NMBS 1186 - Geel/Rood - EP: VILS Models SNCB / NMBS 1186 - Geel/Rood - EP: VI
            • Nieuw product
              € 284,85Prijs
              SIKU 6797 New Holland T7.315 met frontlader en besturing via de appSIKU 6797 New Holland T7.315 met frontlader en besturing via de app
              • Nieuw product
                € 149,95Prijs
                New Holland T7.315 met frontlader en module voor afstandsbedieningNew Holland T7.315 met frontlader en module voor afstandsbediening
                • Nieuw product
                  € 199,95Prijs
                  Ferrari GT 2+2 I SERIES 1960 - CHASSIS S/N 2169 Limited Edition 63 pcs
                  • Nieuw product
                    € 429,48Prijs
                    Ferrari SF21 SCUDERIA FERRARI NR55 CARLOS SAINZ 2021 W/ RED SOFT TYRES
                    • Nieuw product
                      € 254,02Prijs

                      Privacybeleid MiniatuurCenter (WOKO Handel en Service)

                      https://www.miniatuurcenter.nl/

                      Over ons privacybeleid

                      MiniatuurCenter (WOKO Handel en Service) geeft veel om uw privacy. Wij verwerken daarom uitsluitend gegevens

                      die wij nodig hebben voor (het verbeteren van) onze dienstverlening en gaan zorgvuldig om met de informatie die wij

                      over u en uw gebruik van onze diensten hebben verzameld. Wij stellen uw gegevens nooit voor commerciële

                      doelstellingen ter beschikking aan derden.

                      Dit privacybeleid is van toepassing op het gebruik van de website en de daarop ontsloten dienstverlening van

                      MiniatuurCenter (WOKO Handel en Service). De ingangsdatum voor de geldigheid van deze voorwaarden is

                      14/09/2021, met het publiceren van een nieuwe versie vervalt de geldigheid van alle voorgaande versies. Dit

                      privacybeleid beschrijft welke gegevens over u door ons worden verzameld, waar deze gegevens voor worden

                      gebruikt en met wie en onder welke voorwaarden deze gegevens eventueel met derden kunnen worden gedeeld. Ook

                      leggen wij aan u uit op welke wijze wij uw gegevens opslaan en hoe wij uw gegevens tegen misbruik beschermen en

                      welke rechten u heeft met betrekking tot de door u aan ons verstrekte persoonsgegevens.

                      Als u vragen heeft over ons privacybeleid kunt u contact opnemen met onze contactpersoon voor privacyzaken, u

                      vindt de contactgegevens aan het einde van ons privacybeleid.

                      Over de gegevensverwerking

                      Hieronder kan u lezen op welke wijze wij uw gegevens verwerken, waar wij deze (laten) opslaan, welke

                      beveiligingstechnieken wij gebruiken en voor wie de gegevens inzichtelijk zijn.

                      Webwinkelsoftware

                      Mijn Webwinkel

                      Onze webwinkel is ontwikkeld met software van Prestashop. De webshop is in zijn geheel door mij zelf ontwikkeld.

                       

                      Webhosting

                      Vimexx

                      Wij nemen webhosting- en e-maildiensten af van Vimexx . Vimexx verwerkt persoonsgegevens namens ons en

                      gebruikt uw gegevens niet voor eigen doeleinden. Wel kan deze partij metagegevens verzamelen over het gebruik

                      van de diensten. Dit zijn geen persoonsgegevens. Vimexx heeft passende technische en organisatorische

                      maatregelen genomen om verlies en ongeoorloofd gebruik van uw persoonsgegevens te voorkomen. Vimexx is op

                      grond van de overeenkomst tot geheimhouding verplicht.

                      E-mail en mailinglijsten

                      MailChimp

                      Wij versturen onze e-mail nieuwsbrieven met MailChimp. MailChimp zal uw naam en e-mailadres nooit voor eigen

                      doeleinden gebruiken. Onderaan elke e-mail die geautomatiseerd via onze website is verzonden ziet u de

                      ‘unsubscribe’ link. U ontvangt onze nieuwsbrief dan niet meer. Uw persoonsgegevens worden door MailChimp

                      beveiligd opgeslagen. MailChimp maakt gebruik van cookies en andere internettechnologieën die inzichtelijk

                      maken of e-mails worden geopend en gelezen. MailChimp behoudt zich het recht voor om uw gegevens te

                      gebruiken voor het verder verbeteren van de dienstverlening en in het kader daarvan informatie met derden te

                      delen.

                      Vimexx

                      Wij maken voor ons reguliere zakelijke e-mailverkeer gebruik van de diensten van Vimexx. Deze partij heeft

                      passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om misbruik, verlies en corruptie van uw en onze

                      gegevens zoveel mogelijk te voorkomen. Vimexx heeft geen toegang tot ons postvak en wij behandelen al ons emailverkeer vertrouwelijk.

                       

                       

                       

                      Payment processors

                      Mollie

                      Voor het afhandelen van een (deel van) de betalingen in onze webwinkel maken wij gebruik van het platform van

                      Mollie. Mollie verwerkt uw naam, adres en woonplaatsgegevens en uw betaalgegevens zoals uw bankrekening- of

                      creditcardnummer. Mollie heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw

                      persoonsgegevens te beschermen. Mollie behoudt zich het recht voor uw gegevens te gebruiken om de

                      dienstverlening verder te verbeteren en in het kader daarvan (geanonimiseerde) gegevens met derden te delen.

                      Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens

                      van toepassing op de onderdelen van Mollie’s dienstverlening waarvoor zij derden inschakelen. Mollie bewaart uw

                      gegevens niet langer dan op grond van de wettelijke termijnen is toegestaan.

                      Beoordelingen

                      voorlopig geen

                      Voorlopig nemen we geen rewies af

                      Verzenden en logistiek

                      PostNL

                      Als u een bestelling bij ons plaatst is het onze taak om uw pakket bij u te laten bezorgen. Wij maken gebruik van

                      de diensten van PostNL voor het uitvoeren van de leveringen. Het is daarvoor noodzakelijk dat wij uw naam,

                      adres en woonplaatsgegevens met PostNL delen. PostNL gebruikt deze gegevens alleen ten behoeve van het

                      uitvoeren van de overeenkomst. In het geval dat PostNL onderaannemers inschakelt, stelt PostNL uw gegevens

                      ook aan deze partijen ter beschikking.

                      DHL

                      Als u een bestelling bij ons plaatst is het onze taak om uw pakket bij u te laten bezorgen. Wij maken gebruik van

                      de diensten van DHL voor het uitvoeren van de leveringen. Het is daarvoor noodzakelijk dat wij uw naam, adres

                      en woonplaatsgegevens met DHL delen. DHL gebruikt deze gegevens alleen ten behoeve van het uitvoeren van de

                      overeenkomst. In het geval dat DHL onderaannemers inschakelt, stelt DHL uw gegevens ook aan deze partijen ter

                      beschikking.

                      DPD

                      Als u een bestelling bij ons plaatst is het onze taak om uw pakket bij u te laten bezorgen. Wij maken

                      gebruik van de diensten van PostNL / DHL / DPD voor het uitvoeren van de leveringen. Het is daarvoor

                      noodzakelijk dat wij uw naam, adres en woonplaatsgegevens met PostNL / DHL / DPD delen. PostNL / DHL / DPD

                      gebruikt deze gegevens alleen ten behoeve van het uitvoeren van de overeenkomst. In het geval dat PostNL / DHL

                      / DPD onderaannemers inschakelt, stelt PostNL / DHL / DPD uw gegevens ook aan deze partijen ter beschikking.

                      Facturatie en boekhouden

                      MoneyBird

                      Voor onze bijhouden van onze administratie en boekhouding maken wij gebruik van de diensten van MoneyBird.

                      Wij delen uw naam, adres en woonplaatsgegevens en details met betrekking tot uw bestelling. Deze gegevens

                      worden gebruikt voor het administreren van verkoopfacturen. Uw persoonsgegevens worden beschermd

                      verzonden en opgeslagen, MoneyBird heeft de nodige technische en organisatorische maatregelen getroffen om

                      uw gegevens te beschermen tegen verlies en ongeoorloofd gebruik. MoneyBird is tot geheimhouding verplicht en

                      zal uw gegevens vertrouwelijk behandelen. MoneyBird gebruikt uw persoonsgegevens niet voor andere

                      doeleinden dan hierboven beschreven.

                      via de webshop van Prestashop

                      Voor het bijhouden van onze administratie en boekhouding maken wij gebruik van de diensten van

                      Moneybird / Acumulus / Prestashop. Wij delen uw naam, adres en woonplaatsgegevens en details met betrekking

                      tot uw bestelling. Deze gegevens worden gebruikt voor het administreren van verkoopfacturen. Uw

                      persoonsgegevens worden beschermd verzonden en opgeslagen. Moneybird / Acumulus / Prestashop is tot

                      geheimhouding verplicht en zal uw gegevens vertrouwelijk behandelen. Moneybird / Acumulus / Prestashop

                      gebruikt uw persoonsgegevens niet voor andere doeleinden dan hierboven beschreven.

                      Externe verkoopkanalen

                      Geen

                      We verkopen alleen via onze eigen webshop

                      Doel van de gegevensverwerking

                      Algemeen doel van de verwerking

                      Wij gebruiken uw gegevens uitsluitend ten behoeve van onze dienstverlening. Dat wil zeggen dat het doel van de

                      verwerking altijd direct verband houdt met de opdracht die u verstrekt. Wij gebruiken uw gegevens niet voor

                      (gerichte) marketing. Als u gegevens met ons deelt en wij gebruiken deze gegevens om - anders dan op uw

                      verzoek - op een later moment contact met u op te nemen, vragen wij u hiervoor expliciet toestemming. Uw

                      gegevens worden niet met derden gedeeld, anders dan om aan boekhoudkundige en overige administratieve

                      verplichtingen te voldoen. Deze derden zijn allemaal tot geheimhouding gehouden op grond van de overeenkomst

                      tussen hen en ons of een eed of wettelijke verplichting.

                      Automatisch verzamelde gegevens

                      Gegevens die automatisch worden verzameld door onze website worden verwerkt met het doel onze

                      dienstverlening verder te verbeteren. Deze gegevens (bijvoorbeeld uw IP-adres, webbrowser en

                      besturingssysteem) zijn geen persoonsgegevens.

                      Medewerking aan fiscaal en strafrechtelijk onderzoek

                      In voorkomende gevallen kan MiniatuurCenter (WOKO Handel en Service) op grond van een wettelijke

                      verplichting worden gehouden tot het delen van uw gegevens in verband met fiscaal of strafrechtelijk onderzoek

                      van overheidswege. In een dergelijk geval zijn wij gedwongen uw gegevens te delen, maar wij zullen ons binnen

                      de mogelijkheden die de wet ons biedt daartegen verzetten.

                      Bewaartermijnen

                      Wij bewaren uw gegevens zolang u cliënt van ons bent. Dit betekent dat wij uw klantprofiel bewaren totdat u

                      aangeeft dat u niet langer van onze diensten gebruik wenst te maken. Als u dit bij ons aangeeft zullen wij dit

                      tevens opvatten als een vergeetverzoek. Op grond van toepasselijke administratieve verplichtingen dienen wij

                      facturen met uw (persoons)gegevens te bewaren, deze gegevens zullen wij dus voor zolang de toepasselijke

                      termijn loopt bewaren. Medewerkers hebben echter geen toegang meer tot uw cliëntprofiel en documenten die

                      wij naar aanleiding van uw opdracht hebben vervaardigd.

                      Uw rechten

                      Op grond van de geldende Nederlandse en Europese wetgeving heeft u als betrokkene bepaalde rechten met

                      betrekking tot de persoonsgegevens die door of namens ons worden verwerkt. Wij leggen u hieronder uit welke

                      rechten dit zijn en hoe u zich op deze rechten kunt beroepen. In beginsel sturen wij om misbruik te voorkomen

                      afschriften en kopieën van uw gegevens enkel naar uw bij ons reeds bekende e-mailadres. In het geval dat u de

                      gegevens op een ander e-mailadres of bijvoorbeeld per post wenst te ontvangen, zullen wij u vragen zich te

                      legitimeren. Wij houden een administratie bij van afgehandelde verzoeken, in het geval van een vergeetverzoek

                      administreren wij geanonimiseerde gegevens. Alle afschriften en kopieën van gegevens ontvangt u in de

                      machineleesbare gegevensindeling die wij binnen onze systemen hanteren. U heeft te allen tijde het recht om een

                      klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens als u vermoedt dat wij uw persoonsgegevens op een

                      verkeerde manier gebruiken.

                      Inzagerecht

                      U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of

                      daartoe herleidbaar zijn, in te zien. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor

                      privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd

                      sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een kopie van alle gegevens met een overzicht van de verwerkers

                      die deze gegevens onder zich hebben, onder vermelding van de categorie waaronder wij deze gegevens hebben

                      opgeslagen.

                      Rectificatierecht

                      U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of

                      daartoe herleidbaar zijn, te laten aanpassen. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon

                      voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd

                      sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een bevestiging dat de gegevens zijn aangepast.

                      Recht op beperking van de verwerking

                      U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken die betrekking hebben op uw persoon of daartoe

                      herleidbaar zijn, te beperken. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor

                      privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd

                      sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een bevestiging dat de gegevens tot u de beperking opheft niet

                      langer worden verwerkt.

                      Recht op overdraagbaarheid

                      U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of

                      daartoe herleidbaar zijn, door een andere partij te laten uitvoeren. U kunt een verzoek met die strekking doen aan

                      onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw

                      verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres afschriften of kopieën van alle gegevens

                      over u die wij hebben verwerkt of in opdracht van ons door andere verwerkers of derden zijn verwerkt. Naar alle

                      waarschijnlijkheid kunnen wij in een dergelijk geval de dienstverlening niet langer voortzetten, omdat de veilige

                      koppeling van databestanden dan niet langer kan worden gegarandeerd.

                      Recht van bezwaar en overige rechten

                      U heeft in voorkomende gevallen het recht bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens

                      door of in opdracht van MiniatuurCenter (WOKO Handel en Service). Als u bezwaar maakt zullen wij onmiddellijk

                      de gegevensverwerking staken in afwachting van de afhandeling van uw bezwaar. Is uw bezwaar gegrond dat

                      zullen wij afschriften en/of kopieën van gegevens die wij (laten) verwerken aan u ter beschikking stellen en

                      daarna de verwerking blijvend staken. U heeft bovendien het recht om niet aan geautomatiseerde individuele

                      besluitvorming of profiling te worden onderworpen. Wij verwerken uw gegevens niet op zodanige wijze dat dit

                      recht van toepassing is. Bent u van mening dat dit wel zo is, neem dan contact op met onze contactpersoon voor

                      privacyzaken.

                      Cookies

                      Google Analytics

                      Via onze website worden cookies geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst.

                      Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken.

                      Deze verwerker is mogelijk verplicht op grond van geldende wet- en regelgeving inzage te geven in deze

                      gegevens. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics-informatie te gebruiken voor andere Google

                      diensten.

                      Cookies van derde partijen

                      In het geval dat softwareoplossingen van derde partijen gebruik maken van cookies is dit vermeld in deze

                      privacyverklaring.

                       

                       

                      Wijzigingen in het privacybeleid

                      Wij behouden te allen tijde het recht ons privacybeleid te wijzigen. Op deze pagina vindt u echter altijd de meest

                      recente versie. Als het nieuwe privacybeleid gevolgen heeft voor de wijze waarop wij reeds verzamelde gegevens

                      met betrekking tot u verwerken, dan brengen wij u daarvan per e-mail op de hoogte.

                      Contactgegevens

                      MiniatuurCenter (WOKO Handel en Service)

                      Bosbes 10 9408LM Assen Nederland T (062) 443-7724 E info@miniatuurcenter.nl

                      Contactpersoon voor privacyzaken

                      S. van der Woude-Konosic