By continuing use this site, you agree to the Terms & Conditions and our use of cookies.
LS Models 44248 NS Personenwagen ICR 2.Kl. Ep.IVLS Models 44248 NS Personenwagen ICR 2.Kl. Ep.IV
  • Nieuw
    € 69,95Prijs
    BUSCH 52600-103 - MERCEDES BENZ SPRINTER "TEXELHOPPER 2018" (NL)BUSCH 52600-103 - MERCEDES BENZ SPRINTER "TEXELHOPPER 2018" (NL)
    • Nieuw
    • Aanbieding!
    € 23,85€ 28,85Normale prijsPrijs
    EXACT-TRAIN EX11086 - NS ICR STEUERWAGEN BS (FARBE GELB/ROT) BENELUX EPOCHE IV
    • Nieuw
      € 124,95Prijs
      EXACT-TRAIN EX11085 - NS ICR REISEZUGWAGEN B (FARBE GELB/ROT) BENELUX EPOCHE IV
      • Nieuw
        € 79,95Prijs
        EXACT-TRAIN EX11084 - NS ICR REISEZUGWAGEN B (FARBE GELB/ROT) BENELUX EPOCHE IV
        • Nieuw
          € 79,95Prijs
          EXACT-TRAIN EX11083 - NS ICR REISEZUGWAGEN A4B6 (FARBE GELB/ROT) BENELUX EPOCHE IV
          • Nieuw
            € 79,95Prijs
            EXACT-TRAIN EX11082 - NS ICR REISEZUGWAGEN B (FARBE GELB/ROT) BENELUX EPOCHE IV
            • Nieuw
              € 79,95Prijs
              EXACT-TRAIN EX11081 - NS ICR GEPÄCKWAGEN BKD (FARBE GELB/ROT) BENELUX EPOCHE IV
              • Nieuw
                € 79,95Prijs
                EXACT-TRAIN EX11080 - NS ICR REISEZUGWAGEN A (FARBE GELB/ROT) BENELUX EPOCHE IV
                • Nieuw
                  € 79,95Prijs
                  EXACT-TRAIN EX11125 - NS ICR PLUS REISEZUGWAGEN B (FARBE BLAU) EPOCHE IV
                  • Nieuw
                    € 79,95Prijs

                    Privacybeleid MiniatuurCenter (WOKO Handel en Service)

                    https://www.miniatuurcenter.nl/

                    Over ons privacybeleid

                    MiniatuurCenter (WOKO Handel en Service) geeft veel om uw privacy. Wij verwerken daarom uitsluitend gegevens

                    die wij nodig hebben voor (het verbeteren van) onze dienstverlening en gaan zorgvuldig om met de informatie die wij

                    over u en uw gebruik van onze diensten hebben verzameld. Wij stellen uw gegevens nooit voor commerciële

                    doelstellingen ter beschikking aan derden.

                    Dit privacybeleid is van toepassing op het gebruik van de website en de daarop ontsloten dienstverlening van

                    MiniatuurCenter (WOKO Handel en Service). De ingangsdatum voor de geldigheid van deze voorwaarden is

                    14/09/2021, met het publiceren van een nieuwe versie vervalt de geldigheid van alle voorgaande versies. Dit

                    privacybeleid beschrijft welke gegevens over u door ons worden verzameld, waar deze gegevens voor worden

                    gebruikt en met wie en onder welke voorwaarden deze gegevens eventueel met derden kunnen worden gedeeld. Ook

                    leggen wij aan u uit op welke wijze wij uw gegevens opslaan en hoe wij uw gegevens tegen misbruik beschermen en

                    welke rechten u heeft met betrekking tot de door u aan ons verstrekte persoonsgegevens.

                    Als u vragen heeft over ons privacybeleid kunt u contact opnemen met onze contactpersoon voor privacyzaken, u

                    vindt de contactgegevens aan het einde van ons privacybeleid.

                    Over de gegevensverwerking

                    Hieronder kan u lezen op welke wijze wij uw gegevens verwerken, waar wij deze (laten) opslaan, welke

                    beveiligingstechnieken wij gebruiken en voor wie de gegevens inzichtelijk zijn.

                    Webwinkelsoftware

                    Mijn Webwinkel

                    Onze webwinkel is ontwikkeld met software van Prestashop. De webshop is in zijn geheel door mij zelf ontwikkeld.

                     

                    Webhosting

                    Vimexx

                    Wij nemen webhosting- en e-maildiensten af van Vimexx . Vimexx verwerkt persoonsgegevens namens ons en

                    gebruikt uw gegevens niet voor eigen doeleinden. Wel kan deze partij metagegevens verzamelen over het gebruik

                    van de diensten. Dit zijn geen persoonsgegevens. Vimexx heeft passende technische en organisatorische

                    maatregelen genomen om verlies en ongeoorloofd gebruik van uw persoonsgegevens te voorkomen. Vimexx is op

                    grond van de overeenkomst tot geheimhouding verplicht.

                    E-mail en mailinglijsten

                    MailChimp

                    Wij versturen onze e-mail nieuwsbrieven met MailChimp. MailChimp zal uw naam en e-mailadres nooit voor eigen

                    doeleinden gebruiken. Onderaan elke e-mail die geautomatiseerd via onze website is verzonden ziet u de

                    ‘unsubscribe’ link. U ontvangt onze nieuwsbrief dan niet meer. Uw persoonsgegevens worden door MailChimp

                    beveiligd opgeslagen. MailChimp maakt gebruik van cookies en andere internettechnologieën die inzichtelijk

                    maken of e-mails worden geopend en gelezen. MailChimp behoudt zich het recht voor om uw gegevens te

                    gebruiken voor het verder verbeteren van de dienstverlening en in het kader daarvan informatie met derden te

                    delen.

                    Vimexx

                    Wij maken voor ons reguliere zakelijke e-mailverkeer gebruik van de diensten van Vimexx. Deze partij heeft

                    passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om misbruik, verlies en corruptie van uw en onze

                    gegevens zoveel mogelijk te voorkomen. Vimexx heeft geen toegang tot ons postvak en wij behandelen al ons emailverkeer vertrouwelijk.

                     

                     

                     

                    Payment processors

                    Mollie

                    Voor het afhandelen van een (deel van) de betalingen in onze webwinkel maken wij gebruik van het platform van

                    Mollie. Mollie verwerkt uw naam, adres en woonplaatsgegevens en uw betaalgegevens zoals uw bankrekening- of

                    creditcardnummer. Mollie heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw

                    persoonsgegevens te beschermen. Mollie behoudt zich het recht voor uw gegevens te gebruiken om de

                    dienstverlening verder te verbeteren en in het kader daarvan (geanonimiseerde) gegevens met derden te delen.

                    Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens

                    van toepassing op de onderdelen van Mollie’s dienstverlening waarvoor zij derden inschakelen. Mollie bewaart uw

                    gegevens niet langer dan op grond van de wettelijke termijnen is toegestaan.

                    Beoordelingen

                    voorlopig geen

                    Voorlopig nemen we geen rewies af

                    Verzenden en logistiek

                    PostNL

                    Als u een bestelling bij ons plaatst is het onze taak om uw pakket bij u te laten bezorgen. Wij maken gebruik van

                    de diensten van PostNL voor het uitvoeren van de leveringen. Het is daarvoor noodzakelijk dat wij uw naam,

                    adres en woonplaatsgegevens met PostNL delen. PostNL gebruikt deze gegevens alleen ten behoeve van het

                    uitvoeren van de overeenkomst. In het geval dat PostNL onderaannemers inschakelt, stelt PostNL uw gegevens

                    ook aan deze partijen ter beschikking.

                    DHL

                    Als u een bestelling bij ons plaatst is het onze taak om uw pakket bij u te laten bezorgen. Wij maken gebruik van

                    de diensten van DHL voor het uitvoeren van de leveringen. Het is daarvoor noodzakelijk dat wij uw naam, adres

                    en woonplaatsgegevens met DHL delen. DHL gebruikt deze gegevens alleen ten behoeve van het uitvoeren van de

                    overeenkomst. In het geval dat DHL onderaannemers inschakelt, stelt DHL uw gegevens ook aan deze partijen ter

                    beschikking.

                    DPD

                    Als u een bestelling bij ons plaatst is het onze taak om uw pakket bij u te laten bezorgen. Wij maken

                    gebruik van de diensten van PostNL / DHL / DPD voor het uitvoeren van de leveringen. Het is daarvoor

                    noodzakelijk dat wij uw naam, adres en woonplaatsgegevens met PostNL / DHL / DPD delen. PostNL / DHL / DPD

                    gebruikt deze gegevens alleen ten behoeve van het uitvoeren van de overeenkomst. In het geval dat PostNL / DHL

                    / DPD onderaannemers inschakelt, stelt PostNL / DHL / DPD uw gegevens ook aan deze partijen ter beschikking.

                    Facturatie en boekhouden

                    MoneyBird

                    Voor onze bijhouden van onze administratie en boekhouding maken wij gebruik van de diensten van MoneyBird.

                    Wij delen uw naam, adres en woonplaatsgegevens en details met betrekking tot uw bestelling. Deze gegevens

                    worden gebruikt voor het administreren van verkoopfacturen. Uw persoonsgegevens worden beschermd

                    verzonden en opgeslagen, MoneyBird heeft de nodige technische en organisatorische maatregelen getroffen om

                    uw gegevens te beschermen tegen verlies en ongeoorloofd gebruik. MoneyBird is tot geheimhouding verplicht en

                    zal uw gegevens vertrouwelijk behandelen. MoneyBird gebruikt uw persoonsgegevens niet voor andere

                    doeleinden dan hierboven beschreven.

                    via de webshop van Prestashop

                    Voor het bijhouden van onze administratie en boekhouding maken wij gebruik van de diensten van

                    Moneybird / Acumulus / Prestashop. Wij delen uw naam, adres en woonplaatsgegevens en details met betrekking

                    tot uw bestelling. Deze gegevens worden gebruikt voor het administreren van verkoopfacturen. Uw

                    persoonsgegevens worden beschermd verzonden en opgeslagen. Moneybird / Acumulus / Prestashop is tot

                    geheimhouding verplicht en zal uw gegevens vertrouwelijk behandelen. Moneybird / Acumulus / Prestashop

                    gebruikt uw persoonsgegevens niet voor andere doeleinden dan hierboven beschreven.

                    Externe verkoopkanalen

                    Geen

                    We verkopen alleen via onze eigen webshop

                    Doel van de gegevensverwerking

                    Algemeen doel van de verwerking

                    Wij gebruiken uw gegevens uitsluitend ten behoeve van onze dienstverlening. Dat wil zeggen dat het doel van de

                    verwerking altijd direct verband houdt met de opdracht die u verstrekt. Wij gebruiken uw gegevens niet voor

                    (gerichte) marketing. Als u gegevens met ons deelt en wij gebruiken deze gegevens om - anders dan op uw

                    verzoek - op een later moment contact met u op te nemen, vragen wij u hiervoor expliciet toestemming. Uw

                    gegevens worden niet met derden gedeeld, anders dan om aan boekhoudkundige en overige administratieve

                    verplichtingen te voldoen. Deze derden zijn allemaal tot geheimhouding gehouden op grond van de overeenkomst

                    tussen hen en ons of een eed of wettelijke verplichting.

                    Automatisch verzamelde gegevens

                    Gegevens die automatisch worden verzameld door onze website worden verwerkt met het doel onze

                    dienstverlening verder te verbeteren. Deze gegevens (bijvoorbeeld uw IP-adres, webbrowser en

                    besturingssysteem) zijn geen persoonsgegevens.

                    Medewerking aan fiscaal en strafrechtelijk onderzoek

                    In voorkomende gevallen kan MiniatuurCenter (WOKO Handel en Service) op grond van een wettelijke

                    verplichting worden gehouden tot het delen van uw gegevens in verband met fiscaal of strafrechtelijk onderzoek

                    van overheidswege. In een dergelijk geval zijn wij gedwongen uw gegevens te delen, maar wij zullen ons binnen

                    de mogelijkheden die de wet ons biedt daartegen verzetten.

                    Bewaartermijnen

                    Wij bewaren uw gegevens zolang u cliënt van ons bent. Dit betekent dat wij uw klantprofiel bewaren totdat u

                    aangeeft dat u niet langer van onze diensten gebruik wenst te maken. Als u dit bij ons aangeeft zullen wij dit

                    tevens opvatten als een vergeetverzoek. Op grond van toepasselijke administratieve verplichtingen dienen wij

                    facturen met uw (persoons)gegevens te bewaren, deze gegevens zullen wij dus voor zolang de toepasselijke

                    termijn loopt bewaren. Medewerkers hebben echter geen toegang meer tot uw cliëntprofiel en documenten die

                    wij naar aanleiding van uw opdracht hebben vervaardigd.

                    Uw rechten

                    Op grond van de geldende Nederlandse en Europese wetgeving heeft u als betrokkene bepaalde rechten met

                    betrekking tot de persoonsgegevens die door of namens ons worden verwerkt. Wij leggen u hieronder uit welke

                    rechten dit zijn en hoe u zich op deze rechten kunt beroepen. In beginsel sturen wij om misbruik te voorkomen

                    afschriften en kopieën van uw gegevens enkel naar uw bij ons reeds bekende e-mailadres. In het geval dat u de

                    gegevens op een ander e-mailadres of bijvoorbeeld per post wenst te ontvangen, zullen wij u vragen zich te

                    legitimeren. Wij houden een administratie bij van afgehandelde verzoeken, in het geval van een vergeetverzoek

                    administreren wij geanonimiseerde gegevens. Alle afschriften en kopieën van gegevens ontvangt u in de

                    machineleesbare gegevensindeling die wij binnen onze systemen hanteren. U heeft te allen tijde het recht om een

                    klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens als u vermoedt dat wij uw persoonsgegevens op een

                    verkeerde manier gebruiken.

                    Inzagerecht

                    U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of

                    daartoe herleidbaar zijn, in te zien. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor

                    privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd

                    sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een kopie van alle gegevens met een overzicht van de verwerkers

                    die deze gegevens onder zich hebben, onder vermelding van de categorie waaronder wij deze gegevens hebben

                    opgeslagen.

                    Rectificatierecht

                    U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of

                    daartoe herleidbaar zijn, te laten aanpassen. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon

                    voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd

                    sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een bevestiging dat de gegevens zijn aangepast.

                    Recht op beperking van de verwerking

                    U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken die betrekking hebben op uw persoon of daartoe

                    herleidbaar zijn, te beperken. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor

                    privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd

                    sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een bevestiging dat de gegevens tot u de beperking opheft niet

                    langer worden verwerkt.

                    Recht op overdraagbaarheid

                    U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of

                    daartoe herleidbaar zijn, door een andere partij te laten uitvoeren. U kunt een verzoek met die strekking doen aan

                    onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw

                    verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres afschriften of kopieën van alle gegevens

                    over u die wij hebben verwerkt of in opdracht van ons door andere verwerkers of derden zijn verwerkt. Naar alle

                    waarschijnlijkheid kunnen wij in een dergelijk geval de dienstverlening niet langer voortzetten, omdat de veilige

                    koppeling van databestanden dan niet langer kan worden gegarandeerd.

                    Recht van bezwaar en overige rechten

                    U heeft in voorkomende gevallen het recht bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens

                    door of in opdracht van MiniatuurCenter (WOKO Handel en Service). Als u bezwaar maakt zullen wij onmiddellijk

                    de gegevensverwerking staken in afwachting van de afhandeling van uw bezwaar. Is uw bezwaar gegrond dat

                    zullen wij afschriften en/of kopieën van gegevens die wij (laten) verwerken aan u ter beschikking stellen en

                    daarna de verwerking blijvend staken. U heeft bovendien het recht om niet aan geautomatiseerde individuele

                    besluitvorming of profiling te worden onderworpen. Wij verwerken uw gegevens niet op zodanige wijze dat dit

                    recht van toepassing is. Bent u van mening dat dit wel zo is, neem dan contact op met onze contactpersoon voor

                    privacyzaken.

                    Cookies

                    Google Analytics

                    Via onze website worden cookies geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst.

                    Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken.

                    Deze verwerker is mogelijk verplicht op grond van geldende wet- en regelgeving inzage te geven in deze

                    gegevens. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics-informatie te gebruiken voor andere Google

                    diensten.

                    Cookies van derde partijen

                    In het geval dat softwareoplossingen van derde partijen gebruik maken van cookies is dit vermeld in deze

                    privacyverklaring.

                     

                     

                    Wijzigingen in het privacybeleid

                    Wij behouden te allen tijde het recht ons privacybeleid te wijzigen. Op deze pagina vindt u echter altijd de meest

                    recente versie. Als het nieuwe privacybeleid gevolgen heeft voor de wijze waarop wij reeds verzamelde gegevens

                    met betrekking tot u verwerken, dan brengen wij u daarvan per e-mail op de hoogte.

                    Contactgegevens

                    MiniatuurCenter (WOKO Handel en Service)

                    Bosbes 10 9408LM Assen Nederland T (062) 443-7724 E info@miniatuurcenter.nl

                    Contactpersoon voor privacyzaken

                    S. van der Woude-Konosic